Sinterkaas en pieten zijn de hele periode dat Sinterklaas in het land is beschikbaar!

Agenda

Ook in 2018 zijn wij beschikbaar met onze Sinten en Pieten. Vraag tijdig informatie of uw bezoek aan voor de dag en het tijdstip van uw voorkeur, en wie weet komt de échte Hulp Sinterklaas dit jaar ook bij u langs!

Sint op bezoek

Het allerleukste is natuurlijk om Sinterklaas zelf de ontmoeten. Of het nu gaat om het uitdelen van Chocolade letters of een waar bezoek van Sint Nicolaas, bij HulpSinterklaas.com bent u aan het juiste adres.

Bedrijven en instellingen

Sint bezoekt bedrijven, scholen, verenigingen en instellingen in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Hoofddorp en alle tussenliggende plaatsen. Omdat de duur en de aard van dergelijke bezoeken onderling sterk van elkaar verschillen, hebben we hiervoor geen standaard prijs. Uiteraard maken we graag vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Huisbezoeken

Particulieren bezoekt Sinterklaas in Hoofddorp & Nieuw Vennep en in de omliggende plaatsen: De Hoek, Hillegom, Cruquius en Zwaanshoek.

Prijzen (huisbezoek)

Een huisbezoek duurt 20 minuten, en u wordt bezocht door Sinterklaas en twee zwarte Pieten.
- voor 12:00 en in het eerste weekend: € 50,-
- van 12:00 uur tot 16:00 uur: € 60,-
- van 16:00 uur tot 21:00 uur: € 70,-
- woensdag 5 december: € 75,-
Om Sinterklaas voor iedereen toegankelijk te maken hanteren we verschillende tarieven. U mag voor een huisbezoek zoveel mensen uitnodigen als u wilt, we nemen meer dan genoeg strooigoed mee voor iedereen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde luidt immers het aloude gezegde!


Bent u of kent u iemand die Sinterklaas wel verdient maar om financiele redenen zich dit niet kan veroorloven, neem ook dan contact met ons op en vertel je verhaal.

Bezoek locaties

Wilt u weten of Sinterklaas ook bij u langs kan komen, kijk dan op de locaties pagina om te zien waar Sinterklaas langs kan komen.

Meer informatie?

Informatie aanvragen is heel eenvoudig: u vult het contactformulier in (rechts in de browser, beneden op de smartphone) en we proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen. Direct mailen (dehulpsinterklaas[at]gmail.com) mag natuurlijk ook. Maar let op: uw reservering is pas definitief wanneer deze door ons is bevestigd!


Video van Sinterklaas

Is er geen Sinterklaas meer te vinden die u kan bezoeken op een moment dat het u schikt? Vier dan pakjesavond met Sinterklaas op afstand: Sint spreekt voor het hele gezelschap een speciale video in. U geeft zelf de tekst door en krijgt de video - zodra deze in de studio is opgenomen en gemonteerd - eenvoudig digitaal toegestuurd.

Sinterklaas neemt de video speciaal voor u op! Bestel eenvoudig uw video op TeleSint.nl.


Contact